Durf verkopen

Durf verkopen

Koop het boek

Walter Spruyt & Liesbeth Huysmans

ISBN: 9789463937580

Aantal pagina's: 640

Prijs: € 45.00

In Durf verkopen! bundelen Liesbeth Huysmans (zaakvoerder, verkooptrainer en -coach Liss) en Walter Spruyt (Sales Coach) hun ruime praktijk- en onderwijservaring op het gebied van b2b-verkoop. De focus ligt op de verkoopdomeinen waarbij prospectie een belangrijk onderdeel van de verkoopactiviteit vormt.

Nu we steeds meer online gaan, loont een slimme aanpak van offline verkoop in combinatie met online kanalen. Durf verkopen! geeft je een succesvol stappenplan dat je weer écht doet verkopen. Op de baan, aan de telefoon en via online kanalen zoals MS Teams, Zoom, WebEx, Google Meet… De auteurs besteden daarbij aandacht aan de impact van digitale marketing en social media op het b2b-verkoopproces.

Door de vele marktveranderingen en digitalisering is de klassieke verkooppijplijn soms op een andere manier van toepassing. Eerder lag het zwaartepunt van het initiatief voor een verkoopgesprek voornamelijk bij de verkoper. Prospecten hadden vaak een latente behoefte en zoeken zelf naar mogelijke oplossingen. Daardoor nemen ze vaker zelf het initiatief om leveranciers te contacteren.

Ontdek alle vernieuwende verkooptechnieken en boost je offline verkoop in een digitale wereld! De vele concrete voorbeelden, prijktijkcases en filmpjes helpen je meteen op weg: gegarandeerd voldoening en meer resultaat als sales professional.

1. Verkopen: een vak apart
2. Adresmanagement
3. Suspectmanagement
4. Prospectmanagement
5. Klantenmanagement

Website by Tonc | Privacybeleid